Persian-Saitlinge: Organic products with a long history
By Mohsen Rahmani
FLEISCH-MAGAZIN.DE, Edition 11/2001

Consumers value products in natural casings as specialties rather than goods in artificial casings. It is considered to be of higher quality, more appetizing and more unadulterated.

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Globale Nachfrage steigt
FLEISCHWIRTSCHAFT.DE vom 14. September 2021

Naturdärme sind auch in der Krise gefragt. Die gehandelte Menge steigt in der Pandemie, während die Umsätze sinken.

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Wurst: Zutaten und Sorten im Vergleich
NDR.DE vom 21.06.2021

Wenn’s um die Wurst geht, liegt Deutschland ganz weit vorn: Insgesamt gibt es rund 1.500 Wurstsorten. Was unterscheidet sie? Wie gesund ist Wurst?

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Global Sausage Casings Market – Industry Trends and Forecast to 2028
DATA BRIDGE MARKET RESEARCH

Market Analysis and Insights : Global Sausage Casings Market
Sausage casings market size is valued at USD 2,898.96 million 2028 and is expected to grow at a compound annual growth rate of 3.05% for the forecast period of 2021 to 2028.

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Selbst gemachte Bratwürste
Von Hans Gerlach
SZ-MAGAZIN.SUEDDEUTSCHLAND.DE vom 29. Mai 2020

Selbst Wursten ist ein archaisches Erlebnis – und es ist einfacher, als man denkt. Zur Not geht es sogar ohne Fleischwolf und Darm, wie dieses würzige Bratwurst-Rezept von Hans Gerlach beweist.

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Sausages from Germany: Production stagnated due to lack of natural intestine supply
PROPLANTA.DE on 28.03.2020

Sausage is a regional thing in Germany: Thuringian, Frankfurter, Nürnberger, the “Ahle Worscht” in Northern Hesse and the Munich white sausage – many areas have their own specialty.

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Sausage lovers don't have to fear
By Christof Rührmair
N-TV on 24.03.2020

The sausage is regional, and its casing is often international. Most of the natural casings are imported. Despite the Corona crisis, Germans do not have to give up sausages. The supply chain is secure and Germany is its most important hub.

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Naturalness as an added value
By Ulrike Hanky-Mehner
FLEISCHWIRTSCHAFT.DE on 28.02.2020

How does the growing generation of customers “tick”? What influence does the mega topic of sustainability have on assortment design and how can sales experiences be staged? In the butcher’s shop, too, it’s now about setting the right course and making the business future-proof.

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'Craft Wurst' fulfills the longing for nature
By Ulrike Hanky-Mehner
FLEISCHWIRTSCHAFT.DE on 11.2.2020

“Why shouldn’t a ‘craft sausage” according to a traditional local recipe, made with sustainably produced meat and wrapped in the most natural packaging, the natural casing, not have a similar success story as craft beer?”

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Kurioses-Quiz rund um die Wurst zum Lübbecker Wurstmarkt
Von Sandra Spieker
NW.DE vom 23.10.2019

Mit welcher Länge es das beliebte Lebensmittel ins Guinness-Buch der Rekorde schaffte, wo es ein kulinarisches Museum gibt und wann „Bratsgiving“ gefeiert wird.

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Bratwurst aus eigener Herstellung
IDOWA.DE vom 23.02.2019

Im heutigen Teil unserer Serie “So kocht die Region” geht es buchstäblich um die Wurst. Präziser, um die Bratwurst. Mit den richtigen Küchengeräten kann man die nämlich auch ganz leicht selbst herstellen. Wie das geht, das zeigt uns Anja Auer, “Die Frau am Grill”.

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Mein Wurst-Case-Szenario
Von Carmen Böker
ZEIT.DE VOM 11. NOVEMBER 2017

Brot, Butter, Bier – alles will man heute von Hand machen. Wer aus Fleisch Wurst macht, darf nicht zimperlich sein. Wursten ist das letzte Abenteuer der Selbstversorgung.

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A lot of feeling for perfect results
By Rainer Heck
FLEISCHWIRTSCHAFT.DE on 20.3.2016

Perfect results require a great deal of sensitivity: Master butcher Michael Müller from Hattingen uses natural casings in his production. The sophisticated sausage casing with the artisanal look.

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The clothes of the sausages
By Beda Hanimann
TAGBLATT.CH on 16.10.2015

Whenever the praise of the St. Gallen bratwurst is sung, it is about the fine aroma, spices, milk or good meat. A matching sausage also needs the right casing. An exploration into unknown territory – which also leads to China.

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The business with sausage skins
By Walter Kittel
deutschlandfunk.de on 01.03.2007

More than 10 million sausages are eaten every day and they need to be wrapped. The natural casing in particular is a quality feature of sausages. Without it, the “Viennese” would …

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Small intestinal knowledge
KOCHMONSTER.DE

Everything has an end, only the sausage has two. But that alone does not make the sausage into a sausage, because only the wrapper, the skin, the intestine causes the filling to become sausage. The few exceptions…

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